UMI Komunikacija je seveda mednarodna. Zato predstavljamo Interlinguo – naraven in živ jezik ter sodobno orodje mednarodne komunikacije.

Vzemite se dve minuti časa, da se poučite o njej. In razmislite o možnostih komunikacije brez meja!

Interlingua je:

Europa Vseevropska:
Interlingua uporablja besede izpeljane iz italijanščine, španščine, portugalščine, francoščine, angleščine, nemščine in ruščine.
Scientia Znanstvena:
Interlingua je rezultat dobrega sodelovanja evropskih in ameriških jezikoslovcev ter filologov. Metodično so izvlekli mednarodno besedišče, ki je skupno večini evropskih jezikov.
Natura Naravna:
Noben vidik Interlingue ni umeten ali izumljen. Vse karakteristike temeljijo na vsaj treh jezikih evropskega izvora. Interlingua je poenostavitev brez izumetničenosti.
Conversation Praktična:
Milijoni Interlinguo razumejo “na prvi pogled”. Zlasti govorci romanskih jezikov Interlinguo razumejo takoj in skoraj brez napora. Je idealen jezik za potovanja in mednarodno komunikacijo.
Facile Enostavna:
Slovnica Interlingue je zelo enotna in njena izgovorjava sledi preprostim in strogim pravilom. Pri Interlingui ni velikih seznamov izjem in nepravilnosti. Učenje Interlingue je užitek.
Libros Pedagoška:
Z Interlinguo se skoraj samodejno naučite mnogih “tujih” besed v svojem maternem jeziku. Interlingua je idealna osnova za poznejše jezikoslovne študije.
Bandieras Nevtralna:
Interlingua ni lastnina ene kulture ali ljudi. Noben naravni govorec nima nepravične prednosti. Interlingua je enaka za vse.
Ponte antique “Sodobna latinščina”:
Večina mednarodnih besed je latinskega ali grškega izvora. V Interlingui te besede prevzamejo prototipne in standardizirane oblike. Rezultat je mednarodna, poenostavljena, elegantna in uporabna “sodobna latinščina”.
Musica Zabavna:
Z Interlinguo najdete rastočo skupnost polno inteligentnih in izvirnih ljudi. Pričakujte nepozabna in zabavna doživetja. Zelo ste dobrodošli!

InterlinguaINFORMATION
Contacto: Representation e organisationes national de interlingua
Film: Hallo, hallo – nos presenta interlingua!
Dictionarios e cursos de interlingua
Materiales pro studiar interlingua