UMI  Bent u geïnteresseerd in internationale communicatie in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en grote delen van Afrika?

Wilt u een taal leren, maar vindt u het te moeilijk?

Vindt u talen in het algemeen wel interessant?

Denk er eens over om Interlingua te leren, het "instrumento moderne de communication international"!

Het Interlingua is:

Europa Voor heel Europa interessant.
Het Interlingua is aan de volgende talen onttrokken: Italiaans, Spaans/Portugees, Frans, Engels, Duits e Russisch.
Scientia Wetenschappelijk.
Het Interlingua komt voort uit een grote samenwerking tussen Europese en Amerikaanse taalkundigen en filologen. Zij hebben systematisch vastgesteld welke woorden de belangrijkste Europese talen met elkaar gemeen hebben.
Natura Natuurlijk.
Geen enkel aspect van het Interlingua is kunstmatig of bedacht. Alle onderdelen zijn gebaseerd op ten minste drie talen van Europese oorsprong. Interlingua is eenvoudig zonder gekunsteld te zijn!
Conversation Praktisch.
Miljoenen mensen kunnen Interlingua "op het eerste gezicht" begrijpen. Vooral sprekers van neolatijnse talen begrijpen Interlingua onmiddellijk en bijna zonder moeite. Ideaal voor op reis!
Facile Makkelijk.
De grammatica van het Interlingua is heel eenvoudig, en de uitspraak van de woorden volgt eenduidige en simpele regels. In het Interlingua heb je geen eindeloze lijsten uitzonderingen en onregelmatigheden... Interlingua leren is leuk!
Libros Pedagogisch.
Met het Interlingua leert u bijna automatisch veel van de "vreemde" en "moeilijke" woorden in het Nederlands. Het Interlingua is de ideale basis voor uw verdere taalstudies.
Bandieras Neutraal.
Het Interlingua hoort niet bij een bepaalde cultuur of bij een bepaald volk. Niemand profiteert ervan een moedertaalspreker te zijn. Spreek Interlingua en maak een einde aan de taaldiscriminatie!
Ponte antique "Modern Latijn".
De meerderheid van alle internationale woorden is van Latijnse of Griekse oorsprong. In het Interlingua nemen deze woorden een op taalhistorisch onderzoek gebaseerde standaardvorm aan. Het resultaat is een internationaal en vereenvoudigd "modern Latijn": elegant en praktisch.
Musica Leuk.
Het Interlingua kent een groeiende gemeenschap waarin u allerlei intelligente en originele mensen kunt leren kennen. Onze conferenties zijn onvergetelijke ervaringen. Doet u ook mee? Van harte welkom!

Version breve

Het INTERLINGUA is een internationale taal die gebaseerd is op een grote samenwerking van linguïsten uit Europa en Amerika. De woorden van het Interlingua komen uit de Griekse en Latijnse internationale woordenschat en uit andere talen, namelijk Italiaans, Frans, Spaans/Portugees, Engels, Duits en Russisch. De grammatica van het Interlingua is eenvoudig en makkelijk. De uitspraak is regelmatig en continentaal-europees.


InterlinguaINFORMATION
Contacto: Representation e organisationes national de interlingua
Film: Hallo, hallo – nos presenta interlingua!
Dictionarios e cursos de interlingua
Materiales pro studiar interlingua