UMI Svi znamo da je komunikacija prekogranična i stoga smo ponosni što možemo predstaviti Interlingua – istinski i živi jezik i moderan alat za međunarodnu komunikaciju.

Tražimo dvije minute od vašeg vremena da nam pružite priliku da vas obavijestimo o interlingui i mogućnostima za prekograničnu komunikaciju.

Interlingua je:

Europa Paneuropski:
Jezik Interlingua temelji se na zajedničkom rječniku talijanskog, španjolskog, portugalskog, francuskog, engleskog, njemačkog i ruskog jezika.
Scientia Znanstveni:
Interlingua je rezultat opsežne suradnje između europskih i američkih lingvista. Radili su metodički na razvoju međunarodnog vokabulara, zajedničko većim jezicima u Europi.
Natura Prirodno:
Nijedan dio interlingue nije umjetan ili izumljen. Sva svojstva temelje se na najmanje tri europska jezika. Interlingua je jednostavnost bez umjetnosti.
Conversation Praktično:
Milijuni ljudi odmah razumiju tekst koji su pročitali prvi put u interlingua. Posebno je lako razumjeti Interlingua ljudima koji govore rimski jezik. Idealan za putovanja i međunarodnu komunikaciju.
Facile Jednostavno:
Gramatika u interlingua je vrlo ujednačena, a izgovor slijedi jednostavna i određena pravila. Sa Interlingu izbjegavate duge liste iznimaka i nepravilnosti. Čisto zadovoljstvo je naučiti interlingvu.
Libros Pedagoško:
Kroz interlingvu gotovo automatski naučite mnoge strane riječi koje se nalaze u vašem materinjem jeziku. Interlingua je idealna osnova za daljnje jezične studije.
Bandieras Neutralan:
Interlingua ne pripada nikakvoj posebnoj kulturi niti nekim određenim ljudima, svatko posjeduje interlingvu. Nema izvornih govornika koji mogu imati koristi govorenja vlastitog jezika. Interlingua znači jednakost za sve.
Ponte antique “Moderni latinski”:
Većina međunarodnih riječi potječe od latinskog i grčkog. Standardizirani su prema određenim pravilima kada se uzimaju u interlingvu. Rezultat je “moderni latinski”, međunarodni, jednostavni, elegantni praktični.
Musica Zabavno:
Kroz interlingvu susrećete sve veći broj inteligentnih i izvornih ljudi. Očekujte nezaboravna i zabavna iskustva. Srdačno ste dobrodošli!

InterlinguaINFORMATION
Contacto: Representation e organisationes national de interlingua
Film: Hallo, hallo – nos presenta interlingua!
Dictionarios e cursos de interlingua
Materiales pro studiar interlingua