UMI  Er du interesseret i international kommunikation i Europa, Nord- og Sydamerika, Australien eller store dele af Afrika?

Vil du gerne lære et sprog men synes, at det er for svært?

Er du generelt interesseret i sprog?

Overvej at lære interlingua, et moderne redskab til international kommunikation!

Interlingua er:

Europa Pan-europæisk.
Interlingua bruger ord, der er udvundet fra følgende sprog: italiensk, spansk/portugisisk, fransk, engelsk, tysk og russisk.
Scientia Videnskabeligt.
Interlingua er resultatet af et stort samarbejde mellem europæiske og amerikanske sprogforskere. De har metodisk udvundet det internationale ordforråd, som er fælles for de store europæiske sprog.
Natura Naturligt.
Intet aspekt af interlingua er kunstigt eller opfundet. Alle ord og regler er baseret på mindst tre sprog af europæisk oprindelse. Interlingua er enkelt uden at være kunstigt.
Conversation Praktisk.
Millioner af mennesker forstår store dele af interlingua "ved første blik". Især folk, der taler romanske sprog, kan forstå store dele af interlingua øjeblikkeligt og næsten uden anstrengelse. Interlingua kan således være en hjælp på rejser.
Facile Let at lære.
Interlinguas grammatik er meget ensartet, og udtalen følger strenge og enkle regler. Med interlingua undgår man endeløse lister med undtagelser og uregelmæssigheder.
Libros Pædagogisk.
Med interlingua lærer man næsten automatisk mange af fremmedordene i sit eget modersmål. Interlingua er en god base for senere sprogstudier.
Bandieras Neutralt.
Interlingua tilhører ikke en enkelt kultur eller et enkelt folk. Ingen har det som modersmål og har dermed en uretfærdig fordel. Tal interlingua, og gør en ende på den sproglige diskrimination.
Ponte antique "Moderne latin".
Et flertal af alle internationale ord er af latinsk eller græsk oprindelse. I interlingua har disse internationale ord fået prototypiske og standardiserede former. Resultatetet er et "moderne latin", der er internationalt og simplificeret, elegant og praktisk.
Musica Sjovt.
Med interlingua kan du møde et voksende miljø fuldt af intelligente og originale mennesker. Kom og hav det sjovt med os! Du er meget velkommen på vores konferencer!

Version breve

INTERLINGUA er et internationalt sprog, som er resultatet af et stort samarbejde mellem sprogforskere fra Europa og Amerika. Interlinguas ordforråd er baseret på de internationale ord fra bl.a. latin og græsk, som nu findes i mindst tre af følgende sprog: Italiensk, fransk, spansk/portugisisk, engelsk, tysk og russisk. Interlinguas grammatik er enkel og let at lære. Udtalen er regelmæssig og kontinental-europæisk.


InterlinguaINFORMATION
Contacto: Representation e organisationes national de interlingua
Film: Hallo, hallo – nos presenta interlingua!
Dictionarios e cursos de interlingua
Materiales pro studiar interlingua