UMI  T'interessa la comunicació internacional a Europa, Nordamèrica, Sudamèrica, Austràlia o grans parts d'Àfrica?

Vols aprendre una llengua però penses que és massa difícil?

T'interesses per les llengües en general?

Considera i aprèn interlingua, instrument modern de comunicació internacional

Interlingua és:

Europa Paneuropea.
Interlingua utilitza paraules extretes de les següents llengües: italià, espanyol/portuguès, francès, anglès, alemany i rus.
Scientia Científica.
Interlingua és el resultat d'una gran cooperació entre lingüistes i filòlegs europeus i americans. Van extreure metòdicamente el vocabulari internacional i comú de les principals llengües europees.
Natura Natural.
Cap aspecte d'interlingua és artificial o inventat. Cada característica es basa en almenys tres llengües d'origen europeu. Interlingua: simplificació sense artificialitat!
Conversation Pràctica.
Milions de persones comprenen interlingua a primera vista; especialment els parlants de llengües neollatines comprenen interlingua immediatament i gairebé sense esforç. Ideal per als teus viatges!
Facile Fàcil.
La gramàtica d'interlingua és molt uniforme, i la pronunciació dels mots segueix regles estrictes i senzilles. Amb interlingua, cap llista infinita d'excepcions i irregularitats... Aprendre interlingua és agradable!
Libros Pedagògica.
Amb interlingua, aprens quasi automàticament moltes paraules estrangeres i cultes de la teva llengua materna. Interlingua és la base ideal per als teus posteriors estudis lingüístics.
Bandieras Neutral.
Interlingua no és propietat d'una sola cultura o poble. Cap parlant nadiu té un avantatge injust. Parla interlingua i posa fi a la discriminació lingüística.
Ponte antique "El llatí modern".
La majoria dels mots internacionals és d'origen llatí o grec. En interlingua, aquests mots internacionales prenen formes prototípiques o estandarditzades. El resultat és un “llatí modern” internacional i simplificat, elegant i pràctic.
Musica Divertida.
Amb interlingua trobaràs una creixent comunitat internacional composta de persones inteligents i originals. Les nostres conferències són experiències inoblidables. Vine i diverteix-te amb nosaltres! Seràs sempre benvingut!

Version breve

INTERLINGUA és una llengua internacional que fou el resultat d'una gran cooperació de lingüistas d'Europa i Amèrica. Els mots d'interlingua es basen en els mots internacionals del llatí, grec i d'altres llengües que es retroben en italià, francès, espanyol/portuguès, anglès, alemany i rus. La gramàtica d'interlingua és senzilla i fácil. La pronunciació és regular i europea continental.


InterlinguaINFORMATION
Contacto: Representation e organisationes national de interlingua
Film: Hallo, hallo – nos presenta interlingua!
Dictionarios e cursos de interlingua
Materiales pro studiar interlingua