UMI Интересува ли ви възможността да общувате с различни страни в Европа, Северна и Южна Америка, Африка или Австралия?

Бихте желали да научите чужд език, но смятате, че е твърде трудно?

Интересувате ли се от езици?

Тогава научете интерлингва – модерно средство за международно общуване!

Интерлингва е:

Europa Европейски.
Интерлингва използва думи, извлечени от следните езици: италиански, испански, португалски, френски, английски немски и руски.
Scientia Научен.
Интерлингва е резултат от сътрудничество между европейски и американски лингвисти и филолози, които методично са извлекли международния речников състав, общ за най-разпространените европейски езици.
Natura Естествен.
Нито една от характеристиките на интерлингва не е изкуствена или измислена. Всяка една от тях е основана на поне три европейски езика. Интерлингва е опростяване без изкуствени елементи.
Conversation Практичен..
Милиони хора разбират интерлингва без подготовка. Особено хората, които говорят романски езици разбират интерлингва веднага и почти без усилия. Идеален за вашето пътуване!
Facile Лесен.
Граматиката на интерлингва е съвсем проста, а произношението следва прости и строги правила. В интерлингва няма безкрайни списъци с изключения и неправилности... Да се научи интерлингва е приятно!
Libros Педагогичен.
С интерлингва научавате почти автоматично много чужди и „научни” думи от собствения си език.
Bandieras Неутрален.
Интерлингва не е собственост на една-единствена култура или на един-единствен народ. Никое лице няма несправедливо предимство. Говорете интерлингва и сложете край на езиковата дискриминация.
Ponte antique "Модерният латински".
Мнозинството международни думи са от латински или гръцки произход. В интерлингва тези международни думи имат стандартизирани форми, близки до прототипа. Резултетът е един „модерен латински”, който е международен и прост, елегантен и практичен.
Musica Забавен.
С интерлингва ще се срещнете с една нарастваща общност от интелигентни и интересни хора. Нашите конференции са незабравими преживявания. Елате и се забавлявайте с нас! Вие сте добре дошли!

Накратко

Международният език ИНТЕРЛИНГВА е резултат от обширно сътрудничество между европейски и американски езиковеди. Думите в интерлингва са основани на международни думи от летински, гръцки и други езици като италиански, френски, испански, португалски, английски, руски или немски. Граматиката на интерлингва е проста и лесна. Произношението е правилно и се съобразява с традициите на езиците в Европа.

Film: Hallo, hallo - nos presenta interlingua (in bulgaro) | За повече информация кликнете тук!


InterlinguaINFORMATION
Contacto: Representation e organisationes national de interlingua
Film: Hallo, hallo – nos presenta interlingua!
Dictionarios e cursos de interlingua
Materiales pro studiar interlingua