UMI  Érdekelt Ön az európai, észak- és dél-amerikai, ausztráliai és Afrika nagy részével történő nemzetközi kommunikációban?

Meg akar tanulni egy nyelvet, de úgy gondolja, hogy az túl nehéz?

Általában érdekesnek találja a nyelveket?

Vegye számításba és tanulja meg az interlingvát, a nemzetközi kommunikáció modern eszközét!

Az interlingva ...:

Europa ...páneurópai.
A következő nyelvekből kinyert szavakat használja: olasz, spanyol/portugál, francia, angol, német és orosz.
Scientia ...tudományos alaposságú.
...európai és amerikai nyelvészek nagy együttműködésének az eredménye. Szisztematikusan nyerték ki a nagyobb európai nyelvek nemzetközi és közös szókincsét.
Natura ...természetes.
Az interlingvának semmilyen aspektusa sem mesterséges vagy kitalált. Minden jellemzője legalább három európai eredetű nyelvre alapszik. Az interlingva mesterkéltség nélküli egyszerűsítés!
Conversation ...praktikus.
Az interlingvát milliók "első látásra" értik. Különösen az újlatin nyelvek beszélői azonnal megértik az interlingvát; szinte különösebb erőfeszítés nélkül. Ezért az interlingua ideális az Ön utazásaihoz!
Facile ...könnyű..
Az interlingva nyelvtana nagyon szabályos és a szavak kiejtése szigorú és egyszerű szabályokat követ. Az interlingvában nincsenek végeláthatatlan listák a kifejezésekre és rendhagyó szabályokra vonatkozóan ... az interlingvát tanulni kellemes!
Libros ...pedagógiai értékű.
Az interlingvával Ön szinte automatikusan megtanulja értelmezni saját anyanyelve "idegen" vagy "fennkölt" szavait. Az interlingua az Ön előzetes nyelvészeti tanulmányainak ideális alapja.
Bandieras ...semleges.
Az interlingva nem tulajdona egyetlen egy kultúrának vagy népnek sem. Semmilyen anyanyelvi beszélő nem kerülhet igazságtalan előnybe. Beszélje az interlingvát és tegyen pontot a nyelvi diszkriminációra!
Ponte antique ..."modern latin".
A nemzetközi szavak nagy többsége a latinból és a görögből származik. Az interlingvában ezeknek a nemzetközi szavaknak prototipikus és standardizált formájuk van. Az eredmény egy "modern latin"; amely nemzetközi és leegyszerűsített, elegáns és praktikus.
Musica ...szórakoztató.
Segítségével intelligens emberek és eredeti figurák növekvő számával találkozhat konferenciáinkon, amelyek feledhetetlen élmények. Jöjjön és mulasson velünk! Nagyon jó szívvel fogadjuk!

Version breve

Az INTERLINGUA egy olyan nemzetközi nyelv, amely európai és amerikai nyelvészek nagyszerű együttműködésének az eredménye. Az interlingva szavai a latinban, görögben és más nyelvekben - az olaszban, franciában, spanyol/portugálban, angolban, németben és oroszban meglévő nemzetközi szavakra alapszanak. Az interlingua nyelvtana egyszerű és könnyű. A kiejtés szabályos és megfelel a kontinentális európai hagyományoknak.


InterlinguaINFORMATION
Contacto: Representation e organisationes national de interlingua
Film: Hallo, hallo – nos presenta interlingua!
Dictionarios e cursos de interlingua
Materiales pro studiar interlingua