UMI  Oletko kiinnostunut kommunikoimaan kielirajojen yli Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Australiassa tai suuressa osassa Afrikkaa?

Tuntuuko sinusta kielten oppiminen vaikealta, vaikka tahtoa olisi?

Pidätkö kieliä yleensä kiinnostavina?

Voisiko interlingua olla jotakin? Instrumento moderne de communication international!

Interlingua on:

Europa Yleiseurooppalainen.
Näin voidaan väittää sillä interlingua rakentuu seuraavien kielten yhteisen sanavaraston pohjalle: italia, espanja/portugali, ranska ja englannin, saksan ja venäjän vierasperäiset sanat.
Scientia Tieteellinen.
Interlingua on eurooppalaisten ja amerikkalaisten kielitieteilijöiden laajan yhteistyön tulos. He käyttivät kekseliästä menetelmää Euroopan suurille kielille yhteisen sanavaraston löytämiseksi.
Natura Luonnollinen.
Interlingua ei näytä luonnottomalta tai keinotekoiselta. Päinvastoin, se perustuu ominaisuuksiin, jotka ovat yhteisiä vähintään kolmessa peruskielessä, joiden alkuperä on Euroopassa, vaikka niitä puhutaan muissakin osissa maailmaa. Interlingua on yksinkertaistamista ilman keinotekoisuutta (un simplification sin artificialitate)!
Conversation Käytännöllinen.
Miljoonat ihmiset ymmärtävät interlinguaa ensi näkemältä (a prime vista), vaikka he eivät olisi kuulleetkaan ko. kielestä opiskelemisesta puhumattakaan. Erityisen helppoa on interlinguan ymmärtäminen niille, joiden äidinkieli on romaaninen, niiden alkuperähän on latina ... Siksi on hyödyllistä osata puhua interlinguaa matkoilla Etelä-Euroopassa tai muissa maissa joissa ymmärretään italiaa, espanjaa tai portugalia.
Facile Helppo.
Interlinguan kielioppi on yhtenäinen ja helppo myös suomenkielisille. Ääntäminen noudattaa yksinkertaisia ja määrättyjä sääntöjä. Interlinguaa opiskeleva välttyy kaikista niistä loputtomista poikkeustapausten listoista, jotka vainoavat "tavallisten" kielten opiskelijoita ... Lyhyesti sanottuna interlinguan opiskeleminen on pelkkää huvia.
Libros Pedagoginen.
Interlingua on kuin suomenkielessäkin esiintyvien vierasperäisten sanojen - "sivistyssanojen" - erikois- kurssi. Jos aloitat interlingualla, sinulla on hyvät eväät kielten jatko-opiskeluun.
Bandieras Puolueeton.
Millään yksittäisellä kulttuurilla tai kansalla ei ole yksinoikeutta interlinguaan eikä ole yhtään syntyperäistä interlinguan puhujaa joka voisi hyödyntää sitä etua että saisi puhua kanssasi omaa äidinkieltään, kun te molemmat puhutte interlinguaa. Puhu interlinguaa ja tee loppu kielellistä syrjimisestä!
Ponte antique "Moderni latina".
Suurin osa kansainvälisestä sanastosta on peräisin latinasta ja kreikasta. Ne standardoidaan interlinguassa tiettyjen sääntöjen mukaan. Tuloksena on yksinkertainen, elegantti ja käytännöllinen "moderni latina". (Le resultato es un "latino moderne" international e simplificate, elegante e practic.)
Musica Hauska.
Interlinguan avulla saavut intelligenttien ja omaperäisten ihmisten kasvavaan yhteisöön. Meidän konferenssimme ovat unohtumattomia elämyksiä. Tervetuloa kanssamme miellyttävään konferenssiin!

Version breve

INTERLINGUA on syntynyt eurooppalaisten ja amerikkalaisten kielitieteilijöiden suuren yhteistyön tuloksena. Interlingua perustuu latinalaisiin, kreikkalaisiin ja muihin kansainvälisiin sanoihin jotka esiintyvät seuraavissa kielissä: Italia, espanja/portugali, ranska, englanti, saksa ja venäjä. Interlinguan kielioppi on hyvin säännöllinen ja helppo oppia. Ääntäminen on säännöllistä ja manner-eurooppalaista.


InterlinguaINFORMATION
Contacto: Representation e organisationes national de interlingua
Film: Hallo, hallo – nos presenta interlingua!
Dictionarios e cursos de interlingua
Materiales pro studiar interlingua